Σεμινάρια Τυπογραφικής Διόρθωσης

Ατομικές συνεδρίες για εκκολαπτόμενους συγγραφείς που επιθυμούν να εισέλθουν με  προδιαγραφές επιπέδου στον κόσμο του βιβλίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι διαθέτουν ταλέντο και συγγραφική προδιάθεση, αλλά διστάζουν να κάνουν τα απαραίτητα βήματα προς ένα ολοκληρωμένο λογοτεχνικό αποτέλεσμα.

Στις συνεδρίες επιδιώκεται η κατανόηση των αφηγηματικών τεχνικών με επιστημονικά δεδομένα. Αναπτύσσονται δεξιότητες ως προς τη διαχείριση της μυθοπλασίας παράλληλα με τη θεωρία της λογοτεχνίας. Στόχος, η επαφή των μαθητευόμενων με όλο το φάσμα της σύγχρονης λογοτεχνικής δημιουργίας και η εμπέδωση της συγγραφικής ταυτότητάς τους.

Εβδομαδιαία μαθήματα (με διάρκεια 1,5 ώρα) με εντατική πρακτική εξάσκηση στη συγγραφή διηγημάτων ή ποιημάτων. Πραγματοποιούνται δύο εξαμηνιαίοι εκπαιδευτικοί κύκλοι μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Προσφέρονται σημειώσεις, θεωρητικά κείμενα, αποσπάσματα λογοτεχνικών έργων από Έλληνες και ξένους καταξιωμένους συγγραφείς. Οι συμμετέχοντες των δύο κύκλων περιλαμβάνονται με δείγμα της γραφής τους στην έκδοση ανθολογίας από τις Εκδόσεις Γραφομηχανή.

Πληροφορίες

Σύνολο 6+6 μήνες

Κόστος 20 ευρώ/συνάντηση

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο ηλ. ταχυδρομείο info@vassilisrouvalis. gr