«Τοπία» στην Blank Wall Gallery

Συμμετοχή με ένα φωτογραφικό έργο στην έκθεση που οργανώνεται από την αθηναϊκή αίθουσα τέχνης (24-9 έως 6/12)

Με ένα φωτογραφικό έργο, η συμμετοχή στη νέα έκθεση που οργανώνει ο χώρος τέχνης Blank Wall Gallery στην Αθήνα (Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη). Θέμα, το τοπίο με διερεύνηση της εντύπωσης όπου ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει υπέρ του θεατή. Επιμελητής: Μάρκος Δολόπικος.

Η έκθεση θα λειτουργήσει με εγκαίνια την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Συμμετέχουν είκοσι έξι καλλιτέχνες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και ΗΠΑ, Ισραήλ, Ινδία, Κίνα, Τουρκία, Ταϊβάν, Καναδά. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Τοπία από διάφορα μέρη του κόσμου θα φιλοξενηθούν στη “Blank Wall Gallery” από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Φωτογραφίες από μέρη οικεία αλλά και άγνωστα θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες της γκαλερί μέσα από μία ποικιλία επιβλητικών φυσικών τοπίων. 

Η απεικόνισή τους κάνει τους ανθρώπους να αντιληφθούν την ομορφιά αλλά και τη διαφορετικότητα που υπάρχει από περιοχή σε περιοχή και να θαυμάσουν τα φυσικά τοπία που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της γης. Ποτάμια, βουνά και πεδιάδες, φωτογραφιμένα σε διαφορετικές εποχές και ώρες της ημέρας με μία ποικιλία χρωμάτων και ανάγλυφου, προκαλούν δέος και θαυμασμό στους θεατές. Μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο όμορφα είναι τα τοπία που μας περιβάλλουν και πόσο σημαντικό είναι να τα προστατεύσουμε.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δουν τις φωτογραφίες τοπίων που εκτίθενται στη γκαλερί είναι ευπρόσδεκτοι να την επισκεφθούν. Η είσοδος είναι ελεύθερη».